Lady Gaga juicht degenen toe die niet in fibromyalgie geloven

Lady Gaga deelt haar comeback voor mensen die fibromyalgie in twijfel trekken

Hoewel iedereen met fibromyalgie de ziekte anders ervaart, is één ding dat de meeste fibro-strijders gemeen hebben, de twijfel van anderen dat fibro een “echte” aandoening is, te bestrijden. Lady Gaga, die vorig jaar begon met fibromyalgie toen ze haar documentaire “Gaga: Five Foot Two” promootte, heeft precies onthuld wat ze zou zeggen tegen degenen die haar pijn in twijfel trekken.

Gaga verscheen op de MTV Movie and TV Awards om “Five Foot Two” aan te kondigen, die de prijs voor beste documentaire won en “Black Panther” met de prijs voor beste film bekroonde, en sprak zaterdag backstage over de documentaire. zijn ziekte en overgevoelig voor de aandoening.

“Ik besloot al vroeg dat ik wilde dat Chris [Moukarbel, de regisseur van de film] volledige toegang tot mij en mijn leven zou krijgen. Ik heb zojuist de camera’s geblokkeerd zodat ze de realiteit van mijn leven konden vastleggen, ”zei ze.

Van haar fibromyalgie voegde ze eraan toe:

“Aan iedereen die niet in fibromyalgie gelooft: ik daag je uit om vijf minuten in mijn lichaam door te brengen op een dag dat ik pijn heb, en het dan te herhalen.

In januari werd Gaga’s “Joanne” wereldtournee afgebroken vanwege haar ernstige pijn.

‘Ik ben zo kapot van dat ik niet weet hoe ik het moet omschrijven. Het enige wat ik weet is dat als ik het niet doe, ik de woorden of de betekenis van mijn muziek niet mis. Mijn medisch team ondersteunt de beslissing om thuis te herstellen ”, zei ze destijds.

Gaga maakte in oktober haar filmdebuut op “A Star Is Born”. Ze begint in december ook aan een residentie in Las Vegas in het MGM Park Theatre.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *