Is astma moeilijker onder controle te houden bij patiënten met fibromyalgie?

Voor degenen die fibromyalgie hebben gehad, zijn er verschillende hypothesen die zullen worden uitgelegd. Recente studies tonen aan dat het hebben van andere onderliggende aandoeningen, zoals een hypothese, er een van is. Wat heeft met fibromyalgie te maken en hoe beïnvloedt deze chronische ziekte u?

Studies hebben aangetoond dat er een verschil is in hoe partijen met fibromyalgie nog steeds een vergelijkbare oplossing hebben als die beschreven voor deze zonder chronische allergieën. Het onderzoek was gebaseerd op proefpersonen die het ene probleem op het andere hadden en die dezelfde medicijnen hadden om het te maken. Ze waren ook vergelijkbaar in interpretaties, met dezelfde leeftijd en hetzelfde gewicht. Ze zijn ook niet dat sommige van de proefpersonen ook rokers zijn.

Veel patiënten hebben meer moeite met anderen.
De onderzoekers merkten op dat een aantal van de eerste keren dat patiënten met een bepaald ritme hun best doen. Deze goede mishandeling veroorzaakt geen maagrefluxproblemen, angst of angst. De meeste mensen met deze gezonde problemen werden vóór fimbermie genegeerd.

Omdat astma een andere chronische ziekte is die de longen aantast, zal het de luchtwegen ontsteken en vernauwen, wat piepende ademhaling kan bevorderen en het erger kan maken. Bij fibromyalgie kan men ook van tijd tot tijd ademhalingsproblemen verklaren, vooral als je voor bepaalde dingen valt. Aangezien u al problemen heeft met fibromyalgie, kan het moeilijk zijn om een ​​dergelijk probleem op te lossen, vooral als u niet aanvalt.

Waarom heeft fibromyalgie überhaupt invloed op het breken?
Studies tonen aan dat wordt voorspeld dat het populair is bij fibromyalgie omdat het de beknoptheid van het uiteenvallen lijkt te hebben of het gevoel heeft dat ze meer nodig hebben. Bijna 50% van de mensen met de chronische ziekte gaf aan niet snel te kunnen ademen, een aandoening die bekend staat als kortademigheid.

De reden dat dit gebeurt, kan te wijten zijn aan de minste pijn of een verschil in de staaf van slechte kwaliteit. U hoeft echter niet langer na te denken om het te bewijzen. Een andere reden waarom sommige delen van de fractuur moeite hadden om te overwinnen, was uw gebrek aan evenwicht, wat erg slecht en erg slecht was in het beheersen van astma.

Een van de meest voorkomende symptomen van fibromyalgie is de geringste pijn en het verdwijnen van moeilijkheden, die ook symptomen van deze soort zijn. Omdat patiënten al moeite hebben met ademen, kunnen ze het ook moeilijk hebben om hun astma-aanvallen onder controle te houden en een manier te vinden om er echt mee om te gaan, vergeleken met mensen zonder de chronische ziekte.

Andere oplossingen
met deze mogelijkheid om af te breken als gevolg van astma en fibromyalgie, kunnen een gelukkige of angstige ervaring zijn. Dit kan een reden zijn waarom meer mensen aan angst en depressie lijden. Angst wordt veroorzaakt door de wil om uit elkaar te gaan, wat de situatie zelfs kan verergeren.

Verschillende oorzaken of triggers kunnen een soortgelijke aanval zijn, namelijk de reactie of de ademhaling of de vertaling van de tragedie. Het kan te wijten zijn aan inspannende activiteiten, zoals sporten of te veel eten, of het kan te wijten zijn aan bepaalde gevoelens of gevoelens voor u. Sommigen hebben al aan aanvallen gedacht vanwege het feit dat er geen gebrek was aan garnalen of eieren. Het kan ook afkomstig zijn van vliegverkeer en roken. Andere keren kan het ruw komen en misschien worden afgesneden door een angstaanval, waardoor psychologische triggers worden vermeden.
Dus als je wat onderzoek doet en fibromyalgie hebt, kun je misschien patronen beter begrijpen die moeilijk te kalmeren zijn. Maar voor nu zijn er manieren om ermee om te gaan, zodat je het kunt doen en het kunt inhalen totdat je terugkomt naar de wereld.

Wat te doen tijdens een astma-aanval?
Om te beginnen, als u de symptomen van een bepaalde aanval begint uit te leggen, is het allerbelangrijkste om te beginnen uit te leggen wat een dergelijke aanval is. Als je het moeilijk vindt om van astma af te komen, neem dan een minuut pauze om een ​​volledige geplande aanval uit te lokken. Bied een ernstige verontschuldiging aan, zodat u bij elke ademhaling kunt uitzetten om meer lucht in uw longen te laten.

Voor degenen die een mini-moord hebben, zeg ik je om te stoppen en erin te slagen te breken. Stoom helpt de plug te verwijderen en laat je longen binnendringen. Ademhaling en rustige oefeningen zullen hier echter werken. Anders moet u misschien snel een andere innemen of een vernevelaar gebruiken als uw arts hiervoor heeft gekozen. Uw hond kan u ook helpen bij het verlichten van pijn en symptomen.

Er zijn ook enkele natuurlijke remedies die een aanval kunnen veroorzaken, bijvoorbeeld het verminderen van honing of honing bij toediening. Hoewel ik denk dat je moet volgen wat je account zegt over de fakkelaanval.

Prévenir un asthme d’attaquer ou d’éliminer les problèmes de fibromyalgie peut être un peu difficile, car il provient de trucs inexpliqués. Mais le mieux que vous pouvez faire est de suivre un régime correct et correct pour minimiser les problèmes énormes associés à la fibromyalgie. Commencez par des explications sérieuses telles que des mesures et du yoga pour continuer à réfléchir tout en vous appuyant sur ce que vous faites.

Minus the Rigors
Om je niet tegen een dergelijke aanval te beschermen, leer je trucs en ontwijk ze helemaal. Vermijd stress of overgewicht, zoals we zullen doen met rook en hun plan om met uw longen te rotzooien. Uw docent kan analyses of meetmethoden plannen om u in staat te stellen uw astma bijna expliciet en zeer expliciet te begrijpen en onder controle te houden.

De strijd met fіbrоmуаlgіа is nog niet voorbij. Er zijn enkele onderzoeken die moeten worden gedaan voor een gemiddelde benadering om erachter te komen hoe je zoiets kunt maken en een zeer goede voor de meeste controle. Gezien deze studie over astma en hoe het delen van fibromyalgie beïnvloedt, zijn we nu ook een stap in het vinden van manieren om een ​​verslechtering van de aandoening bij sommige van deze patiënten te voorkomen en te behandelen. patiënten.

Als u erg geduldig bent en ook astma heeft, zijn er zeker problemen die u kunt volgen. Als u beide hebt, betekent dit niet noodzakelijk dat uw programma’s worden verwerkt. Als je eenmaal je tips hebt bedacht, heb je een betere tijd om worstelaanvallen tegen te gaan. Net zoals het houden van een positief bericht en weten hoe je het zelf moet doen als zich afleveringen voordoen. Als u meer heeft of uw ervaringen met astma en fibromyalgie wilt delen, dan kan dat hieronder niet. Alle voorstellen zullen zeer goed worden begrepen.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *