Fibromyalgie, onaangename geuren, geluid, helderheid, knipperende lichten, weersomstandigheden. Waarom?

Tweets met multimedia-inhoud van Apotecatips (@pougoula) |  Twitter

Milieugevoeligheid:

Overgevoeligheid voor licht, geluid, geuren en weersveranderingen komt vaak voor; Deze gevoeligheden worden over het algemeen verklaard als gevolg   van hypervigilantie,    die wordt waargenomen in het zenuwstelsel van fibromyalgiepatiënten.

 Neurogene ontsteking   (ongecontroleerd door een hersen-, ruggenmerg- of zenuwaandoening),   een discrete lokale ontstekingsreactie die geen immuunreactie stimuleert of een test wordt gedetecteerd   ,   lijkt een rol te spelen bij jeuk en uitslag. cutaan waargenomen bij patiënten met fibromyalgie.

Allergische reacties op een aantal stoffen (bijvoorbeeld medicijnen, chemicaliën, voedseladditieven, contaminanten, enz.) Komen vaak voor en patiënten kunnen een niet-allergische vorm van rhinitis ervaren die wordt   gekenmerkt door constipatie of loopneus en pijn in de neusholtes. maar zonder de immuunreacties die optreden bij allergische aandoeningen.


Mogelijke oorzaken:
  Medisch onderzoek naar fibromyalgie was bedoeld om te analyseren of er spierblessures, veranderingen in het immuunsysteem, psychologische afwijkingen, hormonale problemen of, zoals hierboven aangegeven, veranderingen in de beschermende mechanismen van pijn zijn.

Bij mensen met fibromyalgie zijn lage concentraties van enkele belangrijke pijnregulerende stoffen   (met name   serotonine   ) aangetroffen   in het zenuwstelsel   .

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *