Vitamine B1, B6, L-Carnitine. Uitstekend geschikt voor fibromyalgie. Waarom?

De  Thiamine  is een vitamine, ook  wel vitamine B1 genoemd.  Vitamine B1 wordt in veel voedingsmiddelen aangetroffen, zoals gist, granen, bonen, noten en vlees. Thiamine wordt gebruikt voor  spijsverteringsproblemen , waaronder slechte eetlust, colitis ulcerosa en  chronische diarree .

Thiamine wordt ook gebruikt om het immuunsysteem te versterken, voor diabetische pijn, hartaandoeningen, alcoholisme, veroudering, voor een type hersenbeschadiging genaamd cerebellair syndroom, voor mondzweren, zichtproblemen zoals cataract en glaucoom,  voor reisziekte  en  om atletische prestaties te verbeteren. 

Het wordt ook gebruikt voor de preventie van baarmoederhalskanker en om de progressie van nieraandoeningen te voorkomen bij patiënten met diabetes type 2. Sommige mensen gebruiken thiamine  om een ​​positieve mentale houding te behouden ; het leervermogen vergroten; om energie te verhogen ; om stress te bestrijden ; en  om geheugenverlies te voorkomen , inclusief de ziekte van Alzheimer. Pyridoxine is vitamine B6 . Het is te vinden in sommige voedingsmiddelen zoals granen, bonen, groenten, lever, vlees en eieren. Het kan ook in het laboratorium worden gesynthetiseerd.
Vrouwen gebruiken pyridoxine premenstrueel syndroom  (PMS),  andere menstruatieproblemen en voor andere symptomen van de menopauze.
Hoofdpijn van migraine , carpaal tunnel syndroom,  nachtelijke krampen in de benen ,  spierkrampen , artritis,  allergieën, acne en diverse andere huidaandoeningen en onvruchtbaarheid.Het wordt ook gebruikt voor reisziekte en reisziekte. Sommige mensen gebruiken pyridoxine  om het immuunsysteem te versterken , voor ooginfecties, voor blaasontstekingen en om kanker en nierstenen te voorkomen. Pyridoxine wordt gebruikt met vaak in combinatie met andere B-vitamines in vitamine B-complexproducten
De belangrijkste rol van L-carnitine  is het  versnellen van het oxidatieproces van vetzuren (en daarmee de verdere productie van energie) .  Carnitinedeficiëntie leidt tot een substantiële afname van de energieproductie en een toename van de massa van vetweefsel. Toediening van carnitine is effectief gebleken bij de behandeling van een breed scala aan ziekten. Het wordt vaak gebruikt om cardiovasculaire aandoeningen en nieraandoeningen te behandelen,  vooral bij het verbeteren van fysieke prestaties.
Chronisch vermoeidheidssyndroom. Verhoogde cholesterolconcentraties geassocieerd met LDL Verhoogde concentraties triacylglycerolen. Lage fysieke prestaties.De ziekte van Alzheimer, seniele depressie en leeftijdsgebonden vergeetachtigheid. Nieraandoeningen, leveraandoeningen, levercirrose. Als ‘vetverbrander’ is aangetoond dat bij een dosis van 4 gram per dag verdeeld over twee doses gedurende 24 weken, verhoogde spier-L-carnitine met 21%,  aangevuld met aerobe training op de fiets met 50% en 80% van de maximale inspanning.  Daarom zou het de afgifte van vetzuren met lange ketens aan de mitochondriën van de cellen verbeteren. Zonder oefening zullen de resultaten niet hetzelfde zijn.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *