Doen ze zoveel pijn IN HET HART? Veroorzaken ze zoveel emotionele pijn?

Wie vertelt ons dit … Zou hij kunnen verdragen wat er met ons gebeurt?
Als er iets is dat meer pijn doet dan pijn, dan is het onverschilligheid …
Die onverschilligheid Van:
BEGRIJP ONS NIET, om te zeggen: 
OH, JA, ZO OF ZOALS OF ANDER DOET ME OOK 

“Moed” is een SLECHT woord in fibromyalgie, vijf letters dat 

ze impliceren dat je het NIET begrijpt en dat je het niet wilt begrijpen … Het is een woord dat ons oordeelt.
Pijn is gerechtvaardigd, het wordt begrepen in honderden ziekten, het wordt waardig bij ouderen, de patiënt krijgt ruimte om te rusten, te rusten en dan terug te keren naar zijn routine … We begrijpen pijn als iets dat tijdelijk is … Gelukkig voor de meesten …
We hebben geleerd aan  de slechte  dat het heel anders!
Een onvoorstelbare realiteit, we hebben empathie en begrip nodig om door te gaan met het leven dat ons raakte. Accepteren dat we pijn hebben, betekent verliezen … We
verliezen wat ons gelukkig maakte, en niet omdat we dat willen, maar omdat 

onze gezondheid dwingt ons.

Die dagelijkse strijd tegen pijn zorgt er echter voor dat we onszelf herontdekken, ons sterk maken, we onderzoeken, we leren, we weten dingen over fibromyalgie waar andere mensen nog niet eens van hebben gehoord!
We zien een toekomst met pijn tegemoet. Geen vervaldatum en onzekere prognose, maar we overwinnen met al onze kracht! Dit is hoe een groot deel van de mensen leeft, vasthoudend aan het leven met al hun kracht, vechtend tegen wat niemand zich kan voorstellen, dag na dag zonder uitstel en dit is voor ons de meest normale … Het is wat we moeten doen, wat we moeten doen terwijl er een oplossing arriveert bij die deur waar we doorheen moesten …  Fibromyalgie.Terwijl anderen genieten van de vrijheid die elke beweging van hun lichaam hen geeft, herinneren wij ons met elk van hen wat ons lichaam ervoor was  Zonder twijfel,  als u uw leven met deze ziekte kunt voortzetten … U bereikt het toppunt van kracht … Voor ons is elke dag een nieuwe uitdaging, speciaal en anders!

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *