HAND PIJN IN FIBROMYALGIA

Pijn bij fibromyalgie
Een pijn die niet wordt begrepen en die wordt geprobeerd te rechtvaardigen met andere ziekten, een zoekactie die de patiënt doet wanneer de symptomen en triggers van pijn bij fibromyalgie dergelijke intense pijn en voor sommigen continu kunnen rechtvaardigen. De complexiteit van het gebruik in het dagboek van handen in alle vaardigheden die moeten worden ontwikkeld samen met de complexiteit van pijn bij fibromyalgie. Een mysterie voor iedereen die lijdt.

Wat staat de pijn van handen bij fibromyalgie niet toe?
Open potten, autodeuren of laden.
Pijn als je simpelweg op je handen leunt
Grijp een object
Verwijder kleding uit de wasmachine
Snijd en bereid voedsel
Gebruik gebruiksvoorwerpen
Schoenveters binden
Maak het haar vast
Draag boodschappentassen
het bed opmaken
Pak een bezem, vacuüm
Verwijder een stekker uit een stopcontact
Handmatig schrijven
Schrijven op computertoetsenborden
Gebruik hulpmiddelen
Het niet kunnen halen van een boek
De telefoon gebruiken
Soorten pijn in de handen bij fibromyalgie
paresthesieën
Paresthesieën in de handen en armen van fibromyalgie worden geassocieerd met gevoelloosheid of tintelingen (bijvoorbeeld in de handen of voeten). Ook bekend als paresthesie, kan de sensatie beschreven worden als jeuk of verbranding.
Paresthesie omvat ook verlies van gevoel, verlies van gevoel, tintelingen en gevoelloosheid, gevoelloosheid of branden, of verlies van oppervlakkige en diepe sensatie. Bij fibromyalgie verschijnen en verdwijnen deze symptomen zonder enige reden.

Exclusieve zwelling van fibromyalgie
Een veel gehoorde klacht is dat de ring niet meer past. Dit type zwelling is echter niet gelijk aan de ontsteking geassocieerd met artritis; het is eerder een plaatselijke anomalie van fibromyalgie waarvan de oorzaak op dit moment onbekend is.

Andere soorten handpijn bij fibromyalgie
De pijn kan diep, scherp, saai en continu zijn, kloppend, dit is de pijn die zich in de spieren, pezen en ligamenten rond de gewrichten bevindt (Arthritis Foundation).
De pijn zit niet in de gewrichten, de vingers vertonen geen tekenen van artritis zoals pijn en zwelling. Maar fibromyalgie kan optreden samen met een andere vorm van artritis zoals reumatoïde artritis of osteoartritis, die de pijn kan versterken die u voelt bij deze laatste twee ziekten.

pijn bij fibromyalgie
de complexiteit van de hand

Maar waarom lijdt u aan handpijn bij fibromyalgie?
Wetende dat fibromyalgieziekte een proces van pijnversterking is vanwege mechanismen van centrale gevoeligheid, dat handen de instrumenten zijn die de hele dag door voor elke taak worden gebruikt, vergeet dan de complexiteit van deze instrumenten die in staat zijn om elke stimulus via de tastzin te interpreteren. De kou, warmte of definitie zonder te kijken naar een object, complexe processen die naast de hersenen plaatsvinden dankzij alle zenuwuiteinden die de handen hebben om deze gecompliceerde taken uit te voeren.

Het tastgevoel, zoals bij andere zintuigen: het oor, met tinnitus, het zicht met fotofobie zorgt ervoor dat tactiele gevoeligheid constante stimuli worden die worden vertaald in pijn.

Het is gebruikelijk om de klachten van tactiele stimuli te horen, zoals de pijn van het wrijven van de lakens, van de weefsels van de kleding, van de knuffels in de handen, die 24 uur per dag worden blootgesteld aan constante externe prikkels.

Verlaat de stimuli en ga naar de bewegingen, het is bekend dat fibromyalgie en zijn uitbraken of bepaalde pijnen worden veroorzaakt door bewegingen, de pijn van fibromyalgie komt voor in pezen en spieren en als hulpmiddelen die de mogelijkheid bieden om complexe bewegingen te maken, vergeet de hoeveelheid spieren, pezen, ligamenten die betrokken zijn bij het maken van elke beweging.

De pijn van fibromyalgie in de handen en de connectie met neuropathieën
Vervolgens hebben we de gelijkenis van pijn bij fibromyalgie met andere neuropathieën van moeilijke behandeling en behandeling voor de pijnprofessional geverifieerd.

“Neuropathische pijn kan vaak te maken hebben met een overdreven sensitisatie van pijnreceptoren in de huid, waardoor mensen sterke pijn (allodynie) voelen voor stimuli die normaal geen pijn doen. Sommige mensen kunnen bijvoorbeeld pijn voelen bij het wrijven van de vellen. bedek het lichaam licht. “¹

Neuropathie van de nervus ulnaris en carpaal tunnel syndroom
Repetitieve stress veroorzaakt vaak neuropathieën van neurale compressie, waarbij de zenuwen worden beschadigd omdat ze zijn gecomprimeerd of ingesloten.

De cumulatieve schade kan het resultaat zijn van repetitieve activiteiten, met onnatuurlijke houdingen, of waarbij een grote druk wordt uitgeoefend en die een beweging van een groep gewrichten gedurende lange perioden vereisen. De resulterende irritatie kan ervoor zorgen dat de ligamenten, pezen en spieren opzwellen en zwellen, waardoor de sporen wegschieten

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *