Afschuwelijke bijwerkingen dwingen fibromyalgiepatiënten om vroegtijdig te stoppen met het nemen van medicijnen


LinkedIn
WhatsAppShare

DOOR    JULIA NELSON    · 

Neurontin en zijn nieuwe, krachtigere versie, Lyrica, een pijnstiller voor de behandeling van pijn van fibromyalgie, worden veel gebruikt voor de behandeling van niet-gemarkeerde indicaties die een duidelijk risico voor het publiek vormen. Het gebruik van deze geweldige medicijnen werd goedgekeurd, hoewel de FDA geen idee had wat het werkelijk in de hersenen deed. Een schokkende nieuwe studie toont aan dat de vorming van nieuwe hersenensynapsen, drastisch minder aanleiding tot regeneratie van hersenplasticiteit, waardoor deze geneesmiddelen veroorzaken een afname in de hersenen sneller dan andere stoffen die de mensheid blokkeren.

Het probleem met deze geneesmiddelen wordt bemoeilijkt door de schaamteloze illegale marketing. Neurontin werd goedgekeurd door de FDA in 1994 voor de behandeling van epilepsie. De pijn medicatie voor fibromyalgie was het onderwerp van een illegale off-label enorme promotie die kostte Warner-Lambert $ 430 miljoen (eerste fijne off-label promotie). De pijn medicatie voor fibromyalgie behoort nu tot Pfizer. Pfizer heeft ook Lyrica, een uiterst krachtige versie van Neurontin. Het werd goedgekeurd door de FDA voor verschillende soorten pijn en fibromyalgie.

Lyrica voor de verlichting van fibromyalgie is een van de vier geneesmiddelen die illegaal in de handel worden gebracht door een dochteronderneming van Pfizer, wat resulteerde in een deal van $ 2,3 miljard tegen Pfizer. Hoewel de marketing van deze medicijnen zwaar gesanctioneerd is, blijven ze miljarden dollars genereren in niet-conforme verkopen. Artsen gebruiken ze voor allerlei nerveuze problemen omdat ze effectief zijn in het onderdrukken van symptomen. Dergelijke toepassingen kunnen echter niet langer worden gerechtvaardigd omdat het feitelijke mechanisme van de geneesmiddelen eindelijk wordt begrepen en op de lange termijn een aanzienlijke vermindering van de gezondheid van de zenuwen veroorzaakt. De onderzoekers in de vorige studie proberen de ernst van geneesmiddelen te minimaliseren door te zeggen dat “volwassen neuronen niet veel nieuwe synapsen vormen”. Het is gewoon niet waar.

De nieuwe wetenschap blijkt dat de gezondheid van de hersenen tijdens het ouder worden is gebaseerd op de vorming van nieuwe synapsen. Zelfs deze onderzoekers hebben het gezamenlijk gebruik van deze drugs ondervraagd bij zwangere vrouwen. Hoe een foetus wordt dat het nieuwe zenuwcellen produceren wanneer de moeder neemt een blocker medicijn? Dit zijn de soorten situaties waarin de FDA overal zou moeten zijn. Zoals gebruikelijk wordt de FDA overweegt een zelfmoord waarschuwing voor Lyrica, een pijnstillend middel voor de behandeling van fibromyalgie, terwijl de niet geëtiketteerd toepassingen zijn bipolaire stoornis en migraine. FDA wil de duimen voor de komende tien jaar vast op de kwestie van de schade aan de hersenen. Klantenservice

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *