30 dingen die je moet stoppen als je fibromyalgie hebt.

 

Zoals Maria Robinson ooit zei: “Niemand kan teruggaan en een nieuw begin beginnen, maar iedereen kan vandaag beginnen en een nieuw einde maken.” Er is niets dat dichter bij de waarheid kan zijn. Maar voordat je met dit transformatieproces kunt beginnen, moet je stoppen met te doen wat je terug in de problemen heeft gebracht. Ze kon niet anders dan na te denken over de waarheid over velen van hen en de details zijn met name geschikt voor degenen onder ons die lijden aan het chronisch vermoeidheidssyndroom, fibromyalgie en andere verwoestende ziekten.

En wanneer hij stopt met het achtervolgen van de verkeerde dingen, geeft hij goede dingen de kans om hem te vangen.

Hier zijn enkele ideeën om te beginnen:

Stop met tijd doorbrengen met de verkeerde mensen. – Het leven is echt te kort om tijd door te brengen met mensen die geluk elimineren. En als iemand je in zijn leven wil, zal hij een ruimte voor je creëren. Je hoeft nooit voor een plaats te vechten. Nooit, draag nooit iemand op die voortdurend je waarde veronachtzaamt. En vergeet nooit dat het niet de mensen zijn die aan uw zijde staan ​​wanneer u op uw best bent, maar degenen die aan uw zijde staan, zelfs wanneer u op uw slechtst bent en die uw ware vrienden zijn.
Stop met rennen van je problemen. Nee, het zal nooit gemakkelijk zijn om met uw problemen om te gaan. Niemand ter wereld kan elke slag perfect aan. We moeten problemen niet meteen kunnen oplossen. Het is niet zoals zij ons hebben aangedaan. Sterker nog, ze maakten ons alleen maar teleurgesteld, gekwetst, verdrietig, gevallen. Want dit is het ware doel van het leven: leren, problemen onder ogen zien, aanpassen en met tijd oplossen. Uiteindelijk belanden we in de persoon die we worden.

Stop met liegen tegen je. – Zelfs als je tegen iemand over de hele wereld kunt liegen, maar je kunt niet tegen jezelf liegen. Ons leven gaat alleen vooruit als we een kans nemen en de eerste en moeilijkste kans die we kunnen grijpen is om eerlijk te zijn tegen onszelf.

Stop met het plaatsen van je eigen behoeften op de achtergrond. – De meest pijnlijke is verloren gaan in het proces van iemand te veel liefhebben en vergeten dat je ook speciaal bent. Help anderen, maar ook jezelf. In het geval dat er een moment is om je wensen te volgen en iets te doen wat echt belangrijk voor je is, is dit moment nu.

Stop met proberen iemand te zijn die je niet bent. – Jezelf zijn in een wereld die je probeert te maken zoals iedereen is een van de grootste uitdagingen in het leven. Iemand zal altijd aantrekkelijker zijn, iemand zal altijd slimmer zijn en iemand zal altijd jonger zijn, maar dit kan jij nooit zijn. Verander daarom niet voor mensen om het leuk te vinden. Wees gewoon jezelf en de juiste mensen zullen altijd van je ware zelf houden.

Stop met proberen vast te houden aan het verleden. – Je kunt het volgende hoofdstuk van je leven niet starten als je de laatste blijft lezen.

Stop met bang te zijn om een ​​fout te maken. – Iets verkeerd doen is minstens tien keer productiever dan niets doen. Elk succes heeft een spoor van rampen achter zich en elke mislukking leidt tot succes. Uiteindelijk heb je spijt van wat je niet veel meer hebt gedaan dan wat je deed.

Stop met schelden jezelf voor oude fouten. – Misschien houden we van de verkeerde persoon en huilen we om de verkeerde dingen, maar hoe dingen ook misgaan, één ding zal altijd zeker zijn dat fouten ons helpen de juiste persoon en dingen te vinden . We hebben allemaal problemen, we maken fouten en we hebben zelfs spijt van de dingen in ons verleden. Maar we zijn niet onze fouten, we zijn niet onze strijd en we zijn hier met de kracht om onze dag en onze toekomst vorm te geven. Omdat alles wat ons in ons leven is overkomen ons voorbereidt op een moment dat komt.

Stop met proberen geluk te kopen. – Veel dingen die we willen zijn duur. Maar in werkelijkheid zijn de dingen die ons echt bevredigen eigenlijk helemaal gratis: geluk, plezier, liefde en werken in onze verlangens.

Stop met alleen kijken naar het geluk van anderen. – Als u niet tevreden bent met wie u bent, zult u niet gelukkig zijn in een langdurige relatie met iemand anders. Je moet geen samenhang in je leven tot stand brengen totdat je het met iemand anders kunt delen.

Stop met inactief te zijn: denk niet te veel na, anders creëer je een probleem dat zelfs niet bestond. Evalueer situaties en neem beslissende actie. Je kunt niet veranderen wat je weigert onder ogen te zien. Vooruitgaan brengt risico’s met zich mee. Periode! Je kunt het tweede doel niet bereiken met jouw

e is niet klaar wanneer.

Een kans ontstaat omdat de meeste van de grote kansen in het leven ons dwingen verder te groeien dan onze comfortzones, wat betekent dat je je in het begin niet helemaal op je gemak zult voelen.

Stop met betrokkenheid bij de

intelligent gekozen worden. Het is beter om alleen te zijn dan slecht begeleid. U hoeft helemaal niet te haasten. Als iets voorbestemd is om te gebeuren, gebeurt dit in de loop van de tijd, op het juiste moment, met de juiste persoon en voor anderen.

Klaar, en niet wanneer je alleen bent.

Stop met het afwijzen van nieuwe relaties, simpelweg omdat oude niet werkten. – In het echte leven zul je je realiseren dat er altijd een reden is voor iedereen die je ooit gekend hebt. Sommigen zullen je alleen bewijzen dat anderen je zullen gebruiken en anderen zullen je zeker leren. Maar het belangrijkste is dat sommigen het beste van u naar boven halen.

Stop met proberen te concurreren met iedereen. – Je hoeft je geen zorgen te maken over wat anderen beter doen dan jij. Vergeet niet om elke dag je eigen records te verslaan. Succes is slechts een strijd tussen jou en jou.

Stop met jaloers zijn op anderen. – Jaloezie is alleen de kunst om de zegeningen van een andere persoon op te nemen in plaats van de jouwe. Vraag jezelf wat ik heb dat iedereen wil.

Stop met klagen en heb medelijden met jezelf. – De gebogen bollen van het leven worden met een reden geprojecteerd: verander paden in een richting die bij je past. Je kunt niet alles zien of alles begrijpen wanneer het gebeurt, en het kan moeilijk zijn. Maar denk opnieuw aan de negatieve curve die door de kogels in het verleden werd geworpen. Je zult vaak zien dat ze je uiteindelijk naar een plaats, een persoon, een gemoedstoestand of een betere situatie brachten. Dus lach! Laat iedereen weten dat je vandaag veel sterker bent dan gisteren en dat zul je ook zijn.

Stop met wrok koesteren: leef je leven met alleen liefde in je hart. Anders doe je meer kwaad dan kwaad aan degenen die je haat. Zeggen dat je het mij hebt aangedaan, is goed, het betekent geen vergeving. Het betekent dat ik niet zal laten wat je hebt gedaan, mijn geluk en geluk voor altijd vernietigen. Vergeving is het antwoord … vrede vinden, loslaten, jezelf laten gaan. En vergeet niet dat vergeving niet alleen over anderen gaat, maar ook over jou. Als je jezelf moet vergeven, ga je gang en probeer het de volgende keer te doen.

Stop met anderen te laten komen naar hun niveau. – weigert de waarden te verlagen van degenen die weigeren de hunne op te heffen.

Stop met het verspillen van tijd aan anderen uitleggen. – Je vrienden zullen het nooit nodig hebben en je vijanden zullen het nooit geloven. Volg je hart en geloof dat wat je weet in je hart juist is.

Stop met dezelfde dingen steeds opnieuw te doen zonder een pauze te nemen. – Het juiste moment om diep te ademen is wanneer je geen tijd hebt om het te doen. Als u blijft doen wat u normaal doet, blijft u ontvangen wat u altijd ontvangt. En soms moet je een stap achteruit doen om de dingen duidelijk te zien.

Stop met kijken naar de schoonheid van de kleine momenten. – Waardeer altijd de kleine dingen, want zij zijn degenen die er echt toe doen, en op een dag kun je terugkijken en ontdekken dat ze groot zijn. Het beste deel van je leven zullen de kleine naamloze momenten zijn die je besteedt aan het lachen met iemand van wie je houdt.

Stop met proberen dingen perfect te maken. – De echte wereld beloont nooit perfectionisten, het beloont alleen mensen die dingen doen.

Stop met het volgen van het pad van de minste weerstand. – Het leven zal nooit gemakkelijk zijn, vooral als je erover denkt om iets de moeite waard te krijgen. Neem daarom niet de gemakkelijke weg. Doe iets geweldigs

Stop met doen alsof alles in orde was als dat niet zo was. – Het is goed om even uit elkaar te vallen. Je hoeft niet altijd te doen alsof je sterk bent en je hoeft niet continu aan te tonen dat alles goed werkt. Je hoeft je geen zorgen te maken over wat anderen goed vinden, huilen als je wilt, het is gezond om te huilen. Hoe sneller je het doet, hoe sneller je weer kunt lachen.

Stop met anderen de schuld te geven van je problemen. – De mate waarin je je dromen kunt bereiken, hangt alleen af ​​van de mate waarin je verantwoordelijkheid neemt voor je leven. Wanneer je anderen de schuld geeft voor wat je leeft, ontken je verantwoordelijkheid. Je geeft alleen maar kracht aan anderen voor dat deel van je leven.

Stop met proberen alles voor iedereen te zijn. – Het is onmogelijk om te doen, en het proberen zal je alleen maar pijn doen. Maar om een ​​persoon te laten glimlachen

kan de wereld veranderen. Misschien niet alles, maar hun wereld. Dus beperk je concentratie.

Maak je geen zorgen meer. – De angst zal morgen je lasten niet wegnemen, het zal je vreugde vandaag alleen maar ontnemen. Een manier om ervoor te zorgen dat als een

Wat de moeite van het denken waard is, is door deze vraag te stellen: “Wordt het een vraag in een jaar? Drie jaar? Vijf kan het zijn?” Anders verdient het geen angst.

Stop met rapporteren wat je niet wilt. – Geef altijd aan wat je wilt. Positief zijn is de voorhoede van elk glorieus succes. Als je elke ochtend wakker wordt met het idee dat er iets geweldigs gaat gebeuren in je leven vandaag, dan ben je voorzichtig, je zult vaak merken dat je gelijk hebt.

Niet ondankbaar zijn: ondanks zijn waarde of zijn meedogenloosheid

je moet elke dag dankbaar voor je leven wakker worden. Ergens vecht iemand wanhopig voor zijn leven. In plaats van na te denken over wat je mist, probeer je te bedenken wat je hebt.

GESCHREVEN door Dr. Muniba, MD MBBS, FUMDC.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *