10 dingen die u moet weten als iemand in uw buurt fibromyalgie heeft.

 

Het is een syndroom dat wordt gekenmerkt door gegeneraliseerde pijn en vermoeidheid die niet verminderen, een aandoening die toeneemt, een invaliderende ziekte die niet als zodanig wordt herkend. Een onzichtbare ziekte die weinig wordt begrepen door de mensen die degenen omringen die eronder lijden.

We presenteren 10 punten die u moet weten als u iemand kent met deze ziekte:

Hoewel het er vandaag geweldig uitziet, moet je onthouden dat pijn iets intiems is en dat elke persoon het anders voelt, je iemands pijn niet op iemands uiterlijk of uiterlijk kunt beoordelen.
Het is geen kwestie van wil, mensen met fibromyalgie streven er elke dag naar om hun activiteiten met eindeloze pijn en vermoeidheid uit te voeren. Denk niet dat hij niet hard probeert om zich goed te voelen.
Tijdens het chatten, tolerantie hebben als je de woorden vergeet of verandert. Een aanzienlijk percentage van mensen met fibromyalgie heeft een leerstoornis, wat de oorzaak is van de problemen om een ​​gesprek te volgen en de juiste woorden te vinden om zichzelf te uiten.
Als u een afspraak of een verbintenis annuleert, wees geduldig. Mensen met fibromyalgie hebben een lage energie en verschillende situaties daarbuiten of de aard van de ziekte kan crises ontketenen die de ontwikkeling van hun dagelijks leven belemmeren.
De energie van deze mensen eindigt snel en rust kan niet herstellen, vermoeidheid is typerend voor zijn leven. Als u een ruimte deelt met iemand met fibromyalgie, vermijd dan meer werk en stress, deel taken.
Onthoud dat elke ziekte draaglijker is met solidariteit, als u een familielid of vriend bent die probeert betrokken te raken bij uw medische afspraken, therapieën of activiteiten. Op de hoogte blijven op serieuze plaatsen en met wetenschappelijke bases. Fibromyalgie geneest niet.
Door te leven in de onzekerheid van pijn is het zelfvertrouwen verloren, heeft de persoon die fibromyalgie heeft de mensen om hem heen nodig om hem aan te moedigen terug te keren om onafhankelijk te zijn.
Wanhoop niet als verdriet je uit het niets haalt. Het leven van mensen met fibromyalgie veranderde van de ziekte, de symptomen genereren dat angst of depressie terugkerende kunnen zijn.
Bekritiseer het gewicht niet. Mensen met fibromyalgie worden zwaarder, vanwege een gebrek aan slaap is er een vermindering van het metabolisme, omdat het een probleem is van het centrale zenuwstelsel, het lichaam niet goed kan metaboliseren en er mogelijk sprake is van vetopslag. Dit gaat gepaard met uitputting, waardoor het erg moeilijk is om een ​​sport te beoefenen waarmee je de calorieën kunt verbranden die nodig zijn om het gewicht te behouden.
Pijn is niet hetzelfde als lijden, mensen met fibromyalgie leiden een leven dat gepaard gaat met pijn, solidariteit en begrip van hun ziekte kan hen helpen

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *