27 onzichtbare symptomen van fibromyalgie die u niet kunt negeren, ik heb het allemaal maar één.

Wat heb je fibromyalgie treft meer dan 5 miljoen mensen in de UU van de VS En de aantallen stijgen.
Er zijn veel onaangename symptomen van fibromyalgie. Het staat bekend als een onzichtbare ziekte omdat mensen niet kunnen zien hoe mensen aan de ziekte lijden.

Over het algemeen is fibromyalgie een zeer ernstige aandoening die patiënten moeten ondergaan en waarvan de symptomen bekend moeten zijn.

Pijn rond de gevoelige punten
Een van de meest voorkomende symptomen van de aandoening is dat gevoelige gebieden rond de gewrichten erg gevoelig worden. Gevoeligheid wordt pijnpunten genoemd en wanneer op deze punten druk wordt uitgeoefend, treedt er hevige pijn op.

De pijn is alleen op het huidoppervlak. De gebieden rond de nek, rug en billen zijn het meest getroffen. De pijn is echter meestal onzichtbaar en niet goed bekend.

tintelen
Een ander veel voorkomend probleem met fibromyalgie is tintelingen. Tintelingen zijn een onzichtbaar symptoom en veroorzaken jeuk. Het beïnvloedt verschillende delen van het lichaam en het is gebruikelijker om een ​​tintelend gevoel te voelen.

De meest voorkomende problemen met fibromyalgie zijn gebrek aan lichaamsbeweging, druk op de zenuwen, abnormale vitamines en mineralen.

Chronische vermoeidheid
De meeste mensen die lijden aan fibromyalgie lijden aan chronische vermoeidheid.

Artsen geloven dat het te wijten kan zijn aan een infectie met een virus en kan leiden tot hormonale onevenwichtigheden, slaapstoornissen bij veel andere soortgelijke ziekten.

Chronische vermoeidheid is het gevoel dat je hebt als je extreem moe bent. Je begint je lusteloos, overweldigd en zwak te voelen, en het is gewoon zo dat je niet goed genoeg bent.

Chronische vermoeidheid is in feite een gevoel van vermoeidheid, en veel mensen wijzen het gewoon af, maar het is waar dat chronische vermoeidheid je slaperig kan maken.

Vermoeidheid – uitgeput voelen
Mensen die lijden aan fibromyalgie lijden aan slaapstoornissen die ervoor zorgen dat ze diep slapen.

Uitputting leidt tot verhoogde vermoeidheid en algemene wanhoop. Andere symptomen zijn onder meer langzame bloedcirculatie in het lichaam, immense vermoeidheid en het onvermogen om pijn of slaap te ervaren.

stemmingswisselingen
Je kunt ook het gevoel hebben dat je humeur gek wordt als je fibromyalgie hebt. Het is mogelijk dat je in een erg slecht humeur bent, geërgerd door de mensen waar je van houdt of erg boos op wordt.

Er zijn echter bepaalde medicijnen die de stemming niet verbeteren en de prikkelbaarheid van de persoon sterk verminderen en ook de pijn vergroten.

Hormonale veranderingen
De vreemde hormonale veranderingen zijn iets dat je misschien niet weet over fibromyalgie, maar het is waar dat ze bestaan.

Hormonale veranderingen brengen een extreem hoge of lage productie van bepaalde hormonen met zich mee. Dit kan door velen onopgemerkt blijven, maar is een van de meest voorkomende onzichtbare symptomen van fibromyalgie.

Je begint je verdoofd te voelen
Doofheid is een ander veelvoorkomend probleem bij patiënten met fibromyalgie. De pijn komt heel vaak voor en veel mensen lijden aan doofheid.

Doofheid is er omdat u krampen en stijfheid in uw spieren voelt.

Doofheid irriteert de zenuwen en leidt tot een algemeen verlies van gevoel. Van fibromyalgiepatiënten is bekend dat ze dit ervaren.

Veel mensen denken dat deze symptomen moeten worden genegeerd, maar niet omdat ze een van de meest onzichtbare symptomen van fibromyalgie zijn.

Fibromyalgie staat bekend als onzichtbare beperking omdat je het niet kunt zien en je weet echt niet wanneer het pijn doet.

Daarom is het belangrijker voor mensen om naar hun onzichtbare symptomen te kijken.

depressie
We kennen allemaal de naam depressie, maar depressie heeft iets te maken met fibromyalgie en kan worden uitgesloten omdat depressie meestal wordt uitgesloten van de meeste mensen.

Er zijn veel verschillende soorten depressies die een persoon kan ervaren, zoals depressie veroorzaakt ochtendstijfheid, angst en hoofdpijn, onder andere dingen.

Het is een van de belangrijkste componenten van fibromyalgie en moet met de grootste zorg worden behandeld. Bovendien is het een symptoom dat helemaal niet genegeerd mag worden.

Bones en wanneer het pijn doet
Gewonde botten komen niet vaak voor, maar het is bekend dat mensen met fibromyalgie pijnlijke botten hebben.

Botpijn, gevoeligheid en anderen worden veroorzaakt door een ernstige onderbreking van de bloedtoevoer, en fibromyalgie is iets dat het met zich meebrengt.

Het is bekend dat mensen die eraan lijden slapeloosheid hebben en het is dag in dag uit mUSS. Het kan ook hypersomnie veroorzaken, dat is overmatige slaap. Daarom moet u deze symptomen controleren en nooit een nachtmerrie uitsluiten, omdat dit te wijten kan zijn aan fibromyalgie. Onvermogen om jezelf te uiten. In sommige ernstige gevallen van fibromyalgie kun je je misschien niet uitdrukken door de juiste woorden te gebruiken of de juiste namen of gezichten te onthouden. Er zijn ook veel problemen bij het volgen van instructies, het kwijtraken en gemakkelijk afgeleid worden. Bovendien hebt u ook een geheugenverlies op korte termijn. Verlies van kortetermijngeheugen houdt in dat je kleine dingen vergeet die echt belangrijk zijn. Overgevoeligheid: verhoogde geurgevoeligheid, enz. Fibromyalgie is ook een ernstige oorzaak van overgevoeligheid voor geuren, felle lichten en harde geluiden. Je bent waarschijnlijk heel voorzichtig met de geuren. en wees niet erg gevoelig over wat dan ook. Ze kunnen ook een zeer lage tolerantie voor alcohol en gevoeligheid voor voedsel en anderen hebben. Concentratieproblemen Ja, een andere waarheid over fibromyalgie is dat er veel concentratieproblemen zijn. Het kan leiden tot wazig zicht en onverklaarde dode hoeken. U kunt mogelijk niet scherpstellen, uzelf helemaal niet zien en de positie kan toenemen. Angst, angst, angst Angst is een veel voorkomend probleem met fibromyalgie en mag nooit worden genegeerd. Angst is een veel voorkomend symptoom van onze tijd en onze tijd, maar ook een onzichtbaar symptoom van fibromyalgie. Daarom moet u ervoor zorgen dat elke keer dat u angst voelt dit te wijten kan zijn aan een medische aandoening. Duizeligheid Fibromyalgie kan zowel doofheid als duizeligheid veroorzaken. Het kan gaan staan ​​en vallen, etc. Dit wordt meestal geassocieerd met fibromyalgie en een symptoom dat niet mag worden genegeerd. Conditie van de geest verward Fibromyalgie kan ervoor zorgen dat je voortdurend mentaal in de war bent. Je weet misschien niet wat je doet en wat je niet bent, en het is iets waar je je bewust van moet zijn. Fibial Algae kan ervoor zorgen dat het verloren gaat en kan leiden tot een zeer verwarde toestand die misschien niet echt begrijpt waarom, maar hij weet dat het te wijten kan zijn aan fibromyalgie. Lastig Misschien weet u dit nooit, maar fibromyalgie kan u ongemakkelijk maken en u over het algemeen lui en lui maken. Het is een symptoom dat je niet moet negeren. Calambres dames kunnen denken dat ze om andere redenen krampen, maar de waarheid is dat fibromyalgie veel krampen veroorzaakt. Krampen verwonden je lichaam en brengen je leven in het algemeen in gevaar. Daarom moet je dit niet negeren. Krampen kunnen je benen bezeren of je lichaam voelt heel anders aan. Wat de oorzaak ook is, de krampen zijn ernstig en zijn een onzichtbaar symptoom van fibromyalgie. Zwakte, zwakte, zwakte en zwakte worden ook vaak geassocieerd met fibromyalgie, en je moet proberen dit specifieke symptoom niet te vermijden, omdat het ook veel andere problemen kan veroorzaken. U kunt zich na verloop van tijd zwak voelen, maar houd er rekening mee dat dit een symptoom is van fibromyalgie. Geheugenverlies Geheugenverlies wordt meestal geassocieerd met fibromyalgie. Je hebt misschien het gevoel dat je het bent vergeten, en je moet weten dat dit komt door fibromyalgie. Chronische hoofdpijn Chronische hoofdpijn is ook een veel voorkomend symptoom van fibromyalgie. Het komt met ernstige hoofdpijn en manifesteert zich in migraine. IBIB staat bekend als prikkelbare darm syndroom en wordt vaak geassocieerd met fibromyalgie. IBS veroorzaakt buikpijn, misselijkheid, diarree en andere symptomen. Slechte slaap Slechte slaap is opnieuw een veel voorkomend symptoom van fibromyalgie en slechte slaap kan vele andere problemen veroorzaken, zoals angst, stress, vermoeidheid en andere. Verhoogde gevoeligheid voor pijn Als u fibromyalgie heeft, kunt u merken dat u veel pijngevoeligheid heeft. De pijn is laag, maar hij is zwaar en maakt de persoon minder resistent. Hoge vermoeidheid Alle bovengenoemde symptomen dragen bij aan een hoge mate van vermoeidheid. Het is een gevoel dat je denkt dat iets anders is, maar fibromyalgie kan ernstige en ernstige vermoeidheid veroorzaken, die je absoluut moet negeren. Visuele blinde vlekken Heeft u visuele blinde vlekken? Weet dat dit te wijten kan zijn aan fibromyalgie. Fibromyalgie kan uw ogen levendiger doen lijken op deze verschijnselen. Misselijkheid Gevoelens Vrouwen kunnen denken dat misselijkheid te wijten is aan een ander probleem
is, maar je moet weten dat fibromyalgie gepaard gaat met misselijkheid. U kunt zich duizelig voelen en niet meer op uw benen kunnen rusten. Misselijkheid doet u dat en maakt deel uit van fibromyalgie.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *