Als je van iemand met fibromyalgie houdt, houd er dan rekening mee dat je last hebt van intense pijn die van dag tot dag en van het ene uur op het andere varieert.

 

Als je van iemand met fibromyalgie houdt, ervaar je intense pijn die van dag tot dag en van het ene uur op het andere varieert. We kunnen het niet voorspellen. Dus we willen dat je begrijpt dat dingen soms op het laatste moment onderbroken moeten worden, en het doet net zoveel pijn als jij.

We willen dat je weet dat we moeten leren ons lichaam te accepteren met zijn grenzen en dat het niet gemakkelijk is. Er is geen remedie voor fibromyalgie, maar we proberen de symptomen elke dag te verlichten. We vragen je om hier niet te lijden.

Vaak voelen we ons overweldigd en kunnen we niet tegen meer stress dan tegen ons. Leg indien mogelijk niet meer stress op mijn lichaam.

Hoewel we er goed uitzien, voelen we ons niet goed. We hebben geleerd om de hele tijd te lijden de hele tijd. Als je er gelukkig uitziet, betekent dat niet per se dat we geen probleem hebben, we zorgen er gewoon voor. Sommige mensen denken dat we niet zo slecht kunnen zijn als dat we goed zijn. De pijn is dat niet. Het is een chronische ziekte “onzichtbaar” en het is niet gemakkelijk voor ons om het te infecteren.

Begrijp alsjeblieft waarom we niet kunnen werken en we zijn niet lui. Onze vermoeidheid en pijn zijn onvoorspelbaar en daarom moeten we onze manier van leven aanpassen. Iets dat gemakkelijk en gemakkelijk lijkt te doen, is niet voor ons en kan ons veel vermoeidheid en pijn bezorgen. Niet per se iets wat we gisteren hebben gedaan, we kunnen het vandaag doen, maar dat betekent niet dat we het ook niet kunnen doen.

Soms zijn we depressief. Wie zou niet depressief zijn door een sterke en constante pijn? Depressie is bij dezelfde frequentie bij fibromyalgie waargenomen als bij elke andere chronische pijnaandoening. Het doet pijn om depressief te zijn, maar we zijn depressief door de pijn en het onvermogen om te doen wat we hebben gebruikt. We voelen ons ook slecht als er geen ondersteuning of begrip is van artsen, familie en vrienden. Begrijp me alstublieft, met uw steun en uw hulp in mijn pijn.

Terwijl we de hele nacht doorslapen, krijgen we niet genoeg rust. Mensen met fibromyalgie hebben een slechte slaapkwaliteit, wat de ergste pijn veroorzaakt op de dag dat ze slecht slapen.

Voor ons is het niet eenvoudig om lange tijd in een bepaalde positie (maar de stoelen) te blijven. Het geeft ons veel problemen en kost tijd om te herstellen. Waarom geen activiteit verlaten, we weten dat deze factor ons pijn zou doen. Soms is het goed dat we weten wat de gevolgen zullen zijn.

We worden niet boos als we soms eenvoudige dingen vergeten, wat we zeggen, we zeggen enkele namen of verkeerde woorden. Dit zijn cognitieve problemen die deel uitmaken van fibromyalgie, vooral in die tijd dat we veel pijn hebben. Het is vreemd voor jou en mij. Maar we lachen samen en helpen ons gevoel voor humor te behouden.

De meeste mensen met fibromyalgie zijn erg bekend met deze aandoening, sommige artsen en anderen omdat we getraind zijn om ons lichaam te begrijpen. Dus alsjeblieft, als je me een “remedie” aanbiedt, doe het dan niet. Niet omdat ik hun hulp niet waardeer of verbeter, maar omdat ik ze op de hoogte houd en veel dingen probeer.

We zijn erg blij als we een dag hebben met weinig of geen schade als we slapen als we iets doen dat we al een hele tijd niet hebben bereikt als we het begrijpen.

We waarderen alles wat u hebt gedaan en voor mij kunt doen; Het omvat inspanningen om te informeren en te begrijpen. De kleine dingen betekenen veel voor mij en ik wil dat je me helpt. Wees voorzichtig en geduldig. Vergeet niet dat ik nog steeds moe ben in dit lichaam. Ik probeer te leren leven van dag tot dag met mijn nieuwe limieten en blijf morgen hopen. Help me om te lachen en de prachtige dingen te zien die God ons geeft.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *