Symptomen kenmerkend voor fibromyalgie.

 

De symptomen van fibromyalgie worden meestal intenser of lijken geleidelijk aan. Deze raketten kunnen onvoorspelbaar zijn. Wat ooit een stimulerende wandeling was, kan de volgende dag vreselijk pijnlijk zijn.

De symptomen kunnen ook dagen, maanden of meer aanzienlijk verminderen, of zelfs verdwijnen en later weer verschijnen.

Bereik van symptomen van fibromyalgie
De hoeveelheid en het type van fibromyalgie symptomen variëren van persoon tot persoon, maar de chronische pijn en stijfheid, vermoeidheid, slaapproblemen en cognitieve achteruitgang zijn gemeenschappelijk.

Musculoskeletale pijn
Pijn in het lichaam kan variëren van een doffe pijn om een ​​brandend of stekende, en sommige delen van het lichaam kan de pijn adoloridas.Algunas vergelijken lichaam pijn griep ervaren. De pijn kan worden verergerd door verschillende factoren, zoals lichamelijke activiteit, koud of regenachtig weer, stress of het moment van de dag.
points
Gevoelig De kenmerkende tekenen van fibromyalgie zijn kleine gevoelige plekken rond het lichaam, die gevoelige punten worden genoemd. Gevoelige plekken zijn discrete gevoeligheidsgebieden in de spier- en peesweefsels van het lichaam. De pijn straalt uit deze punten en sommige mensen hebben pijn op de 19 delicate plekken.

Deze punten zijn pijnlijk wanneer minder druk wordt uitgeoefend, bijvoorbeeld wanneer een arts tijdens een lichamelijk onderzoek zijn vinger in het gebied drukt. De pijn wordt gevoeld in de zachte weefsels van het lichaam, zoals spieren en gewrichtsbanden.

stijfheid
Molti pazienti riferiscono stijfheid, meestal diffuus en diffuus. Kom è tipico di altre malattie reumatiche, de stijfheid è solitamente peggiore al mattino e può migliorare con il progredire del giorno. Di solito, hij giorno è esacerbato dopo lo sforzo fisico o de esercizio fisico.

Affaticamento
I pazienti a volte riferiscono di sentirsi impoveriti o sopraffatti dalla fibromialgia. Dit is een speciale periodieke periode (24 tot 48 uur), een van de belangrijkste evenementen ter wereld.

Per alcuni de affaticamento da una Fibromyalgie- langer disabilità che il dolore, in quanto può influenzare sostanzialmente de qualità della vita. De stanchezza kan moeilijk zijn om te leren of om te leren in een carrière, en om te delen in het sociale en professionele leven van het gezin. De mancanza di interazione sociale può sua volta dragen bij tot een sensazione di isolamento o depressione.

Sonno agitato
De maggior parte delle persone con Fibromyalgie- ha problemi een dormire e quando si sente stanco indien sveglia, no importa Quanto dakranden. Het dolore è di solito una causa, de mijn persone Hanno anche con Fibromyalgie- più della media probabilità di avere problemi al Legati sonno, kom la sindrome delle gamba senza riposo e apneu del sonno, als che che fa Respirazione als de Fermi kort mentre posti letto.Vedi Kom affronteer hij dolore cronico e insonnia

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *