Fibromyalgie en krampen in de benen. Wat je moet weten

Tiffany Vance-Huffman

Het is de helft van de nacht en je bent eindelijk in slaap gevallen. Zelfs als hij alleen maar slaperig is. Dan schreeuw je uit het niets in doodsangst omdat je been en je voet ernstig gesmoord zijn. Zo erg zelfs dat je vingers samentrekken en verwringen in vreemde posities. De pijn is zo intens dat je niet eens je voeten op de grond of tegen de muur kunt laten rusten om je tenen naar normaal te strekken. De spierkrampen in zijn been zijn zo krachtig dat ze er vreemd uitzien als de pijn van de bevalling. Sterker nog, soms lijkt het er zelfs op dat de eb en vloed op dezelfde manier als de weeën. Ten slotte verdwijnt de pijn, maar het gebeurt nog een paar keer in de nacht.

Dit is het verhaal van veel patiënten met fibromyalgie die lijden aan fibromyalgie en krampen in de benen. En sommigen van hen realiseren zich niet eens het verband met slopende spierkrampen en spasmen met hun fibro. Echter, het American College of Rheumatology zegt dat 42% van de mensen met fibromyalgie en krampen in de benen. In feite is het een ander symptoom van de juiste spierpijn die 100% van de fibro-patiënten treft. Dus wat veroorzaakt deze krampen of spasmen in de benen en vaak ook de voeten? Eerlijk gezegd weten ze niet echt wat de oorzaak is van fibromyalgie en krampen in de benen. Tenminste niet met betrekking tot patiënten met fibromyalgie in het bijzonder. Laten we dus kijken naar de manieren om het te verzachten. Er zijn veel technieken om fibromyalgie en krampen in de benen te behandelen. Je hoeft alleen degene te vinden die voor jou werkt. We zullen er hier slechts twee behandelen.

magnesium
The Journal of Integrative Medicine meldde een onderzoek naar magnesium en de effecten ervan op fibromyalgie uitgevoerd in de Mayo Clinic. De eerste studie van dit type, bestudeerd, onderzocht de effectiviteit van magnesium lokaal toegepast bij het verlichten van zes verschillende symptomen geassocieerd met fibromyalgie, waaronder spierkrampen. Uit de studie bleek dat na twee weken een oplossing genaamd “Fibro Flex” op hun huid te hebben aangebracht, patiënten met fibromyalgie na slechts twee weken regelmatig gebruik verbetering vonden. De verbetering bleef gehandhaafd voor de duur van de studie die vier weken duurde.

“Deze studie bevestigde het bestaande medische onderzoek, dat zegt dat het in stand houden van de therapeutische magnesiumspiegels in serum is gekoppeld aan een afname van de symptomen van fibromyalgie, zoals depressie, pijn en vermoeidheid”, zegt National Fibromyalgia. Association. Afgezien van enige irritatie van de huid waarop de spray was aangebracht, hadden de geteste proefpersonen geen andere negatieve bijwerkingen. Omdat de meeste mensen in het Westen lijden aan magnesiumtekort, kan dit nuttig zijn voor iets anders dan de spierkrampen van fibromyalgie.

TENS EMS Machines en apparaten
Als je op mij lijkt, is een TENS-machine je op afstand niet bekend. Eerst kwam ik een fibromyalgia-forum tegen, waar ik dacht dat iemand het verkeerd schreef. Maar toen ontdekte ik dat ik meerdere keren in mijn leven iets soortgelijks heb gebruikt, vooral in het kantoor van de chiropractor. Weet je waar ik het over heb? Ik bedoel, wanneer je naar de chiropractor gaat en ze je verbinden met die kleine elektroden. Het lijkt bijna alsof ze hun spieren buigen en ontspannen met elektriciteit. Ik moet de mijne nog steeds op een erg laag niveau houden omdat ik erg gevoelig ben. Maar ze zijn echt nuttig. En nu kunt u ze voor privégebruik thuis krijgen. Dit worden EMS-apparaten genoemd die helpen de bloedtoevoer naar de spieren te vergroten, het bewegingsbereik te vergroten en nog veel meer. Hij kan een redder in nood zijn voor patiënten met fibro!

Transcutane elektrische zenuwstimulatie (TENS) stuurt stimulerende impulsen naar de huid en zenuwvezels om te voorkomen dat pijnsignalen de hersenen bereiken. Neem dit in een minuut. Denk er eens over na: het wordt ook gebruikt om het lichaam te stimuleren om meer endorfines of natuurlijke analgetica te produceren. Een belangrijk verschil tussen een TENS-machine en EMS-apparaten is dat deze de TENS-machine in uw lichaam draagt. Maak je geen zorgen, het is klein. Maar veel patiënten met fibromyalgie vinden het zeer nuttig en effectief als alternatief voor farmaceutische analgetica. Met andere woorden, het is veilig, niet-invasief en geneesmiddelvrij pijnbeheer.

Zijn er andere methoden?
Il en a absolument d’autres méthodes pour soulager la douleur souvent verzwakking et agonisante des crampes / spasmes musculaires qui accompagnent la fibromyalgie. De vitamine E est très utile pour les crampes musculaires, in particular pour ceux qui vivent un vie plutôt sédentaire. Beaucoup on eu beaucoup de succès avec le medicament d’ordonnance Lyrica, qui est l’un des produits pharmaceutiques les plus coumment utilisés pour traiter the fibromyalgie de toute façon.

Er zijn andere opties zoals acupdit voor zichzelf. Maar eerst moet je een acupuncturist of kwaliteitsacupressor bezoeken om begeleiding te krijgen. Yoga is uitzonderlijk gunstig om de spieren uitgerekt en mobiel te houden. Dit leidt tot een verhoogde bloedstroom en minimaliseert krampen. Voor sommige fibro-patiënten werkt het volledig. De sleutels zijn niet te overdrijven en naar je lichaam te luisteren. Nog een optie is de Bowen-techniek, ook bekend als Bowen-therapie. Net als bij acupressuur gebruikt deze techniek zachte, rollende bewegingen om genezing en pijnverlichting te bevorderen. Het is zo effectief dat het zelfs voor paarden wordt gebruikt! Heb je enige ervaring met deze methoden om fibromyalgie en krampen in de benen te behandelen? Welke hielp en welke faalden jou? Heb je een andere methode of techniek gevonden die voor jou werkt? Deel alstublieft uw mening met ons. Misschien struikelde u over iets dat een mede-fibromyalgiepatiënt zou kunnen helpen omgaan met zijn fibromyalgie en krampen in de benen.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *