Fibromyalgiesymptomen versoepeld met een draagbaar apparaat dat op chronische pijn is gericht

Fibromyalgiesymptomen versoepeld met een draagbaar apparaat dat op chronische pijn is gericht

Fibromyalgie symptomen verlicht door het dragen van apparaat, heeft een studie gevonden

Fibromyalgie is een langdurige aandoening die extreme pijn veroorzaakt in het hele lichaam, volgens de NHS. Het wordt veroorzaakt door veranderingen in de manier waarop het lichaam pijnsignalen rond het lichaam verwerkt. Er is momenteel geen remedie voor fibromyalgie, hoewel sommige behandelingen kunnen helpen om pijnlijke symptomen te verlichten.
En nu blijkt een draagbaar apparaat, Quell, een significante verlichting te bieden aan mensen met chronische pijn, waaronder fibromyalgie.
Onderzoekers vonden Quell minder pijninterferentie met activiteit en gemoedstoestand, waardoor het apparaat kan worden gebruikt om chronische pijn in het hele lichaam te verminderen.

Shai N. Gozani, MD, PhD, president en CEO van NeuroMetrix, zei: “We zijn verheugd dat de resultaten van dit grote, realistische onderzoek naar Quell-effectiviteit gepubliceerd zijn.” De bevindingen bevestigen dat Quell waardevolle incrementele pijnverlichting biedt voor veel mensen met chronische pijn. “De studie, getiteld” Effectiviteit van de hoogfrequente transcutane elektrische zenuwstimulatie met vaste locatie in chronische pijn: een grootschalige observationele studie “werd gepubliceerd in het Journal of Pain Research. Onderzoekers gevolgd 713 Quell gebruikers die ermee instemden hun gebruik en gegevens gedurende 60 dagen te monitoren.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *