Lady Gaga krijgt een injectie in haar onder voor chronische pijn

 

Ze onthulde de angst dat ze mogelijk geen kinderen kan krijgen in een emotioneel verontrustende scène uit haar documentaire over de verboden video’s van Netflix.

En Lady Gaga gaf fans nog een verschroeiende eerlijke glimp van haar privéleven in Five Foot Two, toen ze liet zien hoe ze omgaat met haar chronische pijnaandoening, fibromyalgie.

In een scène met alleen toegang tot alle ruimtes liet de winnaar van de Grammy-prijs, 31, zich bukken terwijl een vrouwelijke vriend een injectie in haar billen maakte.

De scène toonde de onbevreesde ster die haar broek naar beneden trok en haar riem knipperde terwijl ze zich op de injectie voorbereidde.

Elders in de documentaire wordt ze topless gezien terwijl ze zich klaar maakt in haar kleedkamer voor haar Super Bowl-prestaties.

Een hartverscheurende openbaring van de film is dat de ster vreest dat ze misschien geen kinderen kan krijgen als gevolg van haar chronische pijnaandoening, fibromyalgie en een heupoperatie die ze in 2013 had.

De zangeres legde haar persoonlijk en professioneel leven bloot in de inzichtelijke film, inclusief in een verontrustende scène waarin een betraande Gaga één van haar ergste angsten uit, niet in staat is om de familie te hebben die ze zo hevig verlangt.

De hit-maker op Born This Way, wiens echte naam Stefani Germanotta is, snikte toen ze zei: ‘Ik weet niet eens hoe een kind zal worden geboren.

‘Ik denk dat ik zwanger kan worden, ik weet het gewoon niet – wat gaan mijn heupen doen? Ik weet het niet. ‘

Maar de dappere artiest toonde zich uitdagend in het gezicht van haar slechte gezondheid en voegde eraan toe: ik ben niet bang voor die dingen. ‘

Een andere emotioneel geladen scène in de documentaire, die vrijdag werd vrijgegeven, komt wanneer de ster over haar verschillende hartpauzes praat.

Fans waren geschokt toen de zanger zich afscheidde van haar langdurige vriendmodel Taylor Kinney, anderhalf jaar nadat ze verloofd waren geworden op Valentijnsdag in 2015.

In Five Foot Two zei ze: ‘Ik wil gewoon op tournee gaan en een gezin stichten. Ik snap het nooit goed. Mijn liefdesleven is geïmplodeerd. ‘

Gaga maakte ook de trieste observatie dat haar relaties vaak tot een einde komen, net als ze een mijlpaal in haar carrière bereikt.

Ze zei: ‘Het is een trieste dag waarop het lijkt, ik ben de Super Bowl aan het doen en ik ben zo enthousiast om het te doen, maar ik kan het niet helpen dat ik me realiseerde dat toen ik 10 miljoen (platen) verkocht, ik Matt verloor ( Williams). Ik heb 30 miljoen verkocht, ik verlies Luc (Carl). Ik haal de film, ik verlies Taylor.

‘Het is net een omzet. Dit is de derde keer dat ik mijn hart zo heb gebroken. ‘

Gaga kondigde de split aan haar fans aan in een Instagram-post in juli vorig jaar – waar ze het paar beschreef als ‘een pauze nemen’ voordat ze elk hun eigen weg gingen.

Ze zei: ‘Taylor en ik hebben altijd geloofd dat we soulmates zijn. Net als alle paren hebben we ups en downs en hebben we een pauze genomen.

‘We zijn beide ambitieuze kunstenaars, in de hoop door lange afstanden en ingewikkelde planningen te werken om de eenvoudige liefde voort te zetten die we altijd hebben gedeeld. Rooster ons alstublieft. We zijn net als iedereen en we houden echt van elkaar. ‘

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *