Lady Gaga aandelen comeback voor mensen die Fibromyalgie vraag

 

Terwijl elke persoon met fibromyalgie de aandoening anders ervaart, is één ding dat de meeste fibro-strijders met elkaar gemeen hebben, het bestrijden van de twijfel van andere mensen dat fibro een “echte” toestand is. Lady Gaga, die vorig jaar voor het eerst openging over het hebben van fibromyalgie en haar documentaire ‘Gaga: Five Foot Two’ promootte, onthulde precies wat ze zou zeggen tegen degenen die haar pijn in twijfel trekken.

Gaga verscheen op de MTV Movie and TV Awards om aan te kondigen dat ‘Five Foot Two’ de Beste Muziekdocumentaire had gewonnen en ‘Black Panther’ met de Best Movie Award presenteerde, en sprak met Variety backstage na de opnames op zaterdag over de documentaire, waarin haar ziekte en verhoogd bewustzijn van de aandoening.

“Ik maakte al heel vroeg een besluit dat ik wilde dat Chris [Moukarbel, de regisseur van de film] volledige toegang had tot mij en mijn leven. Ik heb de camera’s gewoon geblokkeerd zodat ze de realiteit van mijn leven konden vastleggen, ‘zei ze.

Van haar fibromyalgie voegde ze eraan toe:

“Aan iemand die niet in fibromyalgie gelooft: ik daag je uit om vijf minuten in mijn lichaam door te brengen op een dag dat ik pijn heb, en probeer het dan nog eens te zeggen.”

In januari werd de “Joanne” wereldtournee van Gaga afgebroken vanwege haar hevige pijn.

“Ik ben zo verwoest dat ik niet weet hoe ik het moet beschrijven. Ik weet alleen dat als ik dit niet doe, ik niet sta aan de woorden of de betekenis van mijn muziek. Mijn medisch team ondersteunt de beslissing om thuis te herstellen, “zei ze toen.

Gaga maakt haar filmdebuut in “A Star Is Born” in oktober. Ze begint ook een verblijf in Las Vegas in het MGM Park Theatre in december.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *